Заработок в интернете на МЛМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Заработок в интернете на МЛМ » Обсуждения » Підкажіть яку зарядну станцію купити?

Підкажіть яку зарядну станцію купити?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Будь ласка, підкажіть, яку зарядну станцію ви використовуєте. Можливо, ви можете порекомендувати зарядну електростанцію від якогось добре відомого бренду? Мені потрібна станція, яка зможе заряджати мій смартфон та ноутбук.

0

2

Я опинився в подібній ситуації та після проведення досліджень вирішив придбати зарядну станцію EcoFlow. У них є кілька різних моделей, тому вам потрібно вибрати ту, яка найбільше підходить для ваших потреб.

0

3

Також чув про EcoFlow і хотів би дізнатися більше про їхні електростанції. Як вони працюють і які їх переваги порівняно з іншими брендами? Якими моделями ви користуєтеся та де їх придбали?

Отредактировано Департи (2023-03-10 13:54:53)

0

4

Департи написал(а):

Будь ласка, підкажіть, яку зарядну станцію ви використовуєте. Можливо, ви можете порекомендувати зарядну електростанцію від якогось добре відомого бренду? Мені потрібна станція, яка зможе заряджати мій смартфон та ноутбук.

Якщо ви шукаєте певну модель, я можу порекомендувати зарядну станцію EcoFlow Delta 1300 https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/pr … -ecoflow/. Я перевірив її на власний досвід. Ця зарядна електростанція має ємність 1260 ват-год, тобто здатна зарядити MacBook Pro 17 разів, телефон - 70 разів та ліхтарик - 215 разів. Її можна заряджати через розетку, автомобільну розетку або сонячну панель.
Крім того, вона має портативний дизайн, вбудований інвертор та захист від перевантаження, що робить її надійним та універсальним джерелом енергії. Якщо ви шукаєте надійну та потужну зарядну станцію, EcoFlow Delta 1300 - це відмінний вибір.
https://skr.sh/i/100323/Ulk43Ht8.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%2010-03-2023%2013:52:00.jpg

0

Вы здесь » Заработок в интернете на МЛМ » Обсуждения » Підкажіть яку зарядну станцію купити?