Привіт, хочу купити собі power bank, але от не знаю який взяти, щоб добре тримав заряд. Що запропонуєте? Раніше був якийсь китайський на 10 тисяч ампер, але навіть один раз не виходило ним зарядити смартфон.
Купити power bank
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-10-03 18:56:18
Часто проблема у неякісному шнурі. Він повинен бути можливо коротшим і складатися з товстих мідних проводів, зараз запросто можна купити в магазині довгий із тонюсеньких залізних проводочків, який і заряджатиме до вечора, вам шо є куда спішити?
Поделиться32022-10-03 18:56:34
Десь чув, що павербанк повинен за обсягом бути 2-3 обсяги від передбачуваного акумулятора, що заряджається. Також чув, що дорогі телефони-смартфони краще заряджати тільки оригінальними зарядними пристроями.
Поделиться42022-10-03 19:00:11
На сьогоднішній день і в правду дуже багато різних павербанків, і як показує практика, не всі вони нормальні.
Якщо ж купувати power bank https://zhuk.ua/universalni-mobilni-batarei/ тоді потрібно вибирати тільки оригінальний пристрій. Воно буде не так швидко втрачати свої властивості, і нормально буде заряджати ваш смартфон.
Я собі купував Xiaomi Redmi ємністю акумулятора на 10000mah. Ціна такого пристрою всього 899 гривень, працює просто відмінно, нарікань поки немає ніяких.