Заработок в интернете на МЛМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Заработок в интернете на МЛМ » Обсуждения » Вибір найкращої книгарні в Україні


Вибір найкращої книгарні в Україні

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт усім! Можливо, хтось порадить найкращу книгарню в Україні, де є великий вибір фантастики, фентезі та горору? Шукаю щось захоплююче для відпочинку, але хочу знайти місце, де книги дійсно якісні та доступні. Буду вдячний за рекомендації!

0

2

Привіт! Я теж цікавлюся такою книгарнею. Мені потрібно щось нове в жанрі фентезі, але не можу знайти відповідного магазину. Можливо, хтось знає про місце з великим вибором та приємними цінами?

0

3

Друзі, якщо ви шукаєте книгарню з різноманітністю фантастики, фентезі та горору, то раджу звернутися до Видавництва Старого Лева. Там завжди свіжий асортимент, а персонал завжди допоможе вибрати щось за вашим смаком. Я вже декілька разів там купував книги і залишався задоволений.

0

4

Привіт, друзі! Я нещодавно виявив для себе надзвичайно захоплюючу книгарню Readeat, і мені просто не можливо утриматися від того, щоб поділитися цим з вами. Особливо я хочу висловити враження від їхнього жанру горор https://readeat.com/catalog/horor реально, це справжній внесок для любителів адреналіну та невідомого.
Переваги книгарні Readeat просто нескінченні. По-перше, ціни - це просто неймовірно вигідні пропозиції, які важко знайти в інших магазинах. Я не тільки знайшов тут свої улюблені твори в жанрі горор за доступну ціну, але і придбав багато нових авторів, яких раніше не встиг читати через їхню доступність.
https://skrinshoter.ru/s/261023/yh2kS1gy.png?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-26-10-2023%2014:32:55.png

0


Вы здесь » Заработок в интернете на МЛМ » Обсуждения » Вибір найкращої книгарні в Україні