Заработок в интернете на МЛМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Заработок в интернете на МЛМ » Форумы » Реставрация ванны


Реставрация ванны

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Добрый вечер! Делаем ремонт в ванной, но покупать новую ванну сейчас дороговато. Знакомые посоветовали попробовать отреставрировать ее. Кто-то делал подобное у себя? Довольны?

0

2

Даже не слышала о таком? А что значит реставрировать? Это что-то вроде покраски?

0

3

Ми реставрували нашу ванну і скажу вам, що я дуже задоволена результатом. Ця фірма https://vanna.in.ua/ виконувала нам реставрацію ванни емаллю. В якостi матеріалу використовувався рідкий акрил Keramokrill (Керамокрилл). Він сертифікований і гіппо-алергенен. А ще досить швидко сохне і не має запаху. В цілому, робота майстра зайняла години три, а акрил сіх 36 годин. Після цього ванною можна було користуватися повноцінно. Якщо ви зацікавилися, то ось вам номер телефону 0676958859, можете особисто проконсультуватися.

0

4

Manya написал(а):

Ми реставрували нашу ванну і скажу вам, що я дуже задоволена результатом. Ця фірма https://www.vannaservis.vn.ua/ternopil/ виконувала нам реставрацію ванни емаллю. В якостi матеріалу використовувався рідкий акрил Keramokrill (Керамокрилл). Він сертифікований і гіппо-алергенен. А ще досить швидко сохне і не має запаху. В цілому, робота майстра зайняла години три, а акрил сіх 36 годин. Після цього ванною можна було користуватися повноцінно. Якщо ви зацікавилися, то ось вам номер телефону 0676958859, можете особисто проконсультуватися.

Збиралася викидати ванну та купувати нову, знайомі вчасно підказали звернутися до вас. Дякую вашим хлопцям, заощадили нашій сім'ї величезну купу грошей. https://www.remontuk.com/ternopil/

0


Вы здесь » Заработок в интернете на МЛМ » Форумы » Реставрация ванны