Заработок в интернете на МЛМ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Заработок в интернете на МЛМ » Флуд » Контроль робочого часу працівників


Контроль робочого часу працівників

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Підкажіть будь ласка, які є варіанти контролю робочого часу працівників на дистанційній роботі? Наразі вимушено працюємо всі вдома, але мушу стежити за ефективністю робочого процесу, що можете порадити?

0

2

Якщо у вас немає довіри до працівників, або є підозри, то потрібно вводити щось радикальне. Існують багато програм обліку з системами автоматичного стеження. З їх допомогою відстежується запуск програм на вашому комп'ютері, перехоплюється обмін повідомлення в месенджерах і натискання клавіш при наборі тексту. Серед цього можна вибрати корисне. Я й сам планую вводити щось на кшталт.

0

3

Доречі, якщо ви не були проінформовані, то можу я для вас відкрити Америку: такі програми є незаконними в нашій країні. Ваші працівники, якщо дізнаються про таке стеження, можуть влаштувати вам багато неприємностей. Не раджу робити цього!

0

4

Цілком згодна, що вводити такі незаконні методи контролю дуже небезпечно. Але існують легальні та ефективні способи контролю, один з них це сервіс Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/articles/time_control.php з наборів інструментів для організації роботи компаній.
До складу цього софту входить індивідуальні та колективні тайм трекери, які є цілком легальними та ефективно стимулюють самодисципліну та організованість. Вам не потрібно буде спостереження за співробітниками. На діаграмах та таблицях ви будете в режимі онлайн бачити всі процеси та закінчені проекти.
https://skr.sh/i/280421/8vhEAHCw.jpg

0

5

Шукаю програму для автоматизації ветеринарних клінік і аптек. Це дуже важливо для оптимізації роботи та полегшення обліку ліків і послуг. Важливо, щоб програма була надійною і функціональною. Які варіанти порекомендуєте? Можливо, є якісь особливі функції, на які варто звернути увагу?

0

6

Щодо пошуку програми для автоматизації ветеринарних клінік і аптек, моя рекомендація - відвідайте сайт enote.vet. Тут ви знайдете інформацію про бухгалтерський облік у клініці https://enote.vet/bukhhalterskyj-oblik- … ta-zasoby/ , а також розглянете різні аспекти ведення обліку у ветеринарному бізнесі. Система "Енот" пропонує рішення для автоматизації бухгалтерського обліку, контролю запасів ліків та інших ресурсів, а також обліку послуг. Вона забезпечує точний та ефективний облік фінансів і допомагає управляти ветеринарною клінікою або аптекою. Посилання на цей ресурс може бути корисним, щоб ознайомитися з можливостями програми та зв'язатися з розробниками для отримання більш детальної інформації.

0


Вы здесь » Заработок в интернете на МЛМ » Флуд » Контроль робочого часу працівників